вівторок, 09 вересня 2008 23:43

РФ пропонує заборонити постачання зброї до Грузії

Сьогодні, в ході консультацій, РФ розробила проект резолюції Ради безпеки ООН, який передбачає повну заборону на постачання зброї і військових матеріалів до Грузії.

Згідно з проектом "Всі держави введуть... необхідні заходи з метою перешкодити прямим або непрямим постачанням, продажу або передачі Грузії... озброєнь і військової техніки, а також будь-яких супутніх матеріальних засобів..., а також наданню будь-якої допомоги, консультацій або підготовки, пов"язаних з військовою діяльністю".

Раніше сьогодні представник РФ при ООН Віталій Чуркін заявив, що Росія запропонувала провести неформальне засідання СБ ООН за участю представників Абхазії і Південної Осетії.

А офіційний представник держдепартаменту США Шон Маккормак заявив, що Росія не виконує узяті на себе зобов"язання по виведенню військ із зони конфлікту в Південній Осетії на рівень, що існував до початку військових дій, повідомляє РІА Новости.
Зараз ви читаєте новину «РФ пропонує заборонити постачання зброї до Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі