субота, 21 травня 2022 18:37

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ продовжує приховану мобілізацію, щоб замінити вбитих та поранених

РФ продовжує приховану мобілізацію, щоб замінити вбитих та поранених
Окупанти за допомогою авіації перекидають живу силу та матеріально-технічні засоби до прикордонних районів України. Фото: Мінфін

Командування окупаційних військ Російської Федерації продовжує приховану мобілізацію, щоб замінити своїх вбитих і поранених військових.

Зокрема, до лав ЗС РФ залучають людей на тимчасово захоплених територіях, повідомляє Генштаб ЗСУ у новому зведенні в Facebook.

Також задля посилення угруповань росіяни формують резерви зі складу 36-ї загальновійськової армії східного військового округу. Окупанти за допомогою авіації перекидають живу силу та матеріально-технічні засоби до прикордонних районів України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мобілізовані в ОРДО шукають правозахисні організації, які допоможуть їм втекти з війни

Окупаційна влада веде роботи стосовно "націоналізації" компаній-представників телекомунікаційних послуг.

Водночас, російські окупанти зазнають численних втрат в Україні.

"Захисники та захисниці держави продовжують героїчно боронити нашу землю", - додали в Генштабі.

На окупованій росіянами території Донецької області триває примусова незаконна мобілізація молоді. Понад 100 студентів Донецького медичного університету ім. Горького загарбники силоміць відправили на війну проти України.

Зараз ви читаєте новину «РФ продовжує приховану мобілізацію, щоб замінити вбитих та поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі