субота, 27 серпня 2022 21:39

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ перекидає в Україну третій армійський корпус

РФ перекидає в Україну третій армійський корпус
До корпусу увійшли добровольці без бойового духу. Фото: eastnews.ua

Російський третій армійський корпус перекидають на фронт.

Його сформували нещодавно спеціально для війни проти України, повідомляє Conflict Intelligence Team.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії формують батальйони "добровольців" без досвіду – CNN

Волонтери СІТ нещодавно почали повідомляти, що залізницею рухається багато російської військової техніки. На фото й відео видно комплекси "Бук", танки Т-80БВ й Т-90М.

"Техніка прямує до залізничної станції Неклинівка Ростовської області, що межує з Донеччиною", – ідеться в повідомленні.

До третього армійського корпусу увійшли добровольці, які не відрізняються ані бойовим духом, ані навичками, ані дисципліною. До того ж у них опинилися зразки сучасної техніки. Є два варіанти, чому так сталося. Або в росіян вже не залишилося досвідчених екіпажів для навчання добровольців, або окупанти мають складнощі зі зняттям з консервації старої техніки.

У частини російських військових, які беруть участь у так званій спеціальній воєнній операції, терміни дії контрактів скінчилися чотири місяці тому. Таким окупантам не дають можливості повернутися до пунктів постійної дислокації, щоб звільнитися зі служби, повідомив журналіст Роман Цимбалюк.

За його словами, Росія не має чим заповнювати "вакантні місця".

Зараз ви читаєте новину «РФ перекидає в Україну третій армійський корпус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі