середа, 04 січня 2023 14:27

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ очікує на чергову партію дронів з Ірану – ГУР

РФ очікує на чергову партію дронів з Ірану – ГУР
Масований запуск дронів спрямований на те, щоб прорвати нашу систему ППО і потрапити в об'єкти. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

До Росії з Ірану має надійти чергова партія дронів-камікадзе типу Shahed.

Скільки саме їх там буде, зараз не відомо, розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький в інтерв'ю "РБК-Україна".

"На сьогодні росіяни використали приблизно 660 дронів. За контрактом передбачено 1750. Потрібен час для їхньої доставки та підготовки", – сказав він.

Скібіцький зауважив, що протягом останніх днів окупанти застосували велику кількість дронів, а ці "запаси" необхідно поповнювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, на скільки масованих атак ще вистачить ракет у РФ

"За нашими даними, зараз у них буде чергова партія поставки. Скільки їх буде, ще уточнюємо. Як правило, до цього вони завозили їх по 250–300 штук. Подивимося, як буде цього разу", – додав представник ГУР.

Він додав, що масований запуск дронів спрямований на те, щоб прорвати нашу систему ППО і влучити в об'єкти.

Сполучені Штати Америки обговорюють із владою Ізраїлю можливості для припинення витоку зброї з Ірану. Мова про дрони-камікадзе, які застосовує РФ проти мирного населення України.

Зараз ви читаєте новину «РФ очікує на чергову партію дронів з Ірану – ГУР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі