пʼятниця, 25 березня 2022 10:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Резніков побував на передовій і вручив українським захисникам відзнаки Міноборони
3

Міністр оборони України Олексій Резніков відвідав передові позиції українських воїнів.

24 березня разом з командувачем оборони Києва та області - командувачем Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковником Олександром Сирським побував на передовій. Зокрема, Резніков вручив захисникам відзнаки Міністерства оборони - нагородну вогнепальну та холодну зброю. Про це повідомив у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший іноземець-міністр оборони прибув до Києва з початку повномасштабної агресії

"Хлопці зустрічають ворога на передньому краї. Саме завдяки їм та їхнім побратимам та посестрам російські окупанти вже місяць намагаються виконати триденний план по їх зустрічі в Україні квітами. Танок на граблях окупанту, мабуть, подобається, тож, досвід Чорнобаївки їм в допомогу. На всіх напрямках стратегічної оборони столиці настрій однаковий – впевнені, сповнені оптимізму, готові гнати загарбників до кордону. Київ під надійним захистом нашої армії. Це означає, що Україна вистоїть за будь-яких умов", - зазначив він.

Міністр оборони України Олексій Резніков відвідав передові позиції українських воїнів
Фото: t.me/ministry_of_defense_ua
Міністр оборони України Олексій Резніков відвідав передові позиції українських воїнів
Також вручив захисникам відзнаки Міністерства оборони - нагородну вогнепальну та холодну зброю

Українська армія і український народ витримали удар, який Росія завдала 24 лютого. Цей період війни, яка розпочалася нападом РФ на Крим понад вісім років тому, увійде в історію як "місяць незламності".

Зараз ви читаєте новину «Резніков побував на передовій і вручив українським захисникам відзнаки Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі