субота, 23 лютого 2008 09:42

Резидента Comedy club Павла Волю по-звірячому побили в клубі (ФОТО)

Один з найбільш безбашених резидентів "Комеді Клаб" Павло Воля отримав численні побої обличчя під час бійки в туалеті одного з наймодніших клубів міста.

Річ у тому, що компанії "гопників", які розпивають спиртні напої по сусідству зі столиком Волі і його друзів, не сподобалася новина про те, що резидент почав виконувати пісні в стилі реп і навіть планує випустити альбом.

Після словесних перепалок недоброзичливці вирішили підкараулити гумориста.

Як з"ясував "Z", коли Паша зайшов один в туалет, один з підхмелених відвідувачів різко відкрив двері і, штовхнувши резидента в кут, почав завдавати йому точкових ударів по обличчю, примовляючи:

- Дивися! Ось де цей виродок! Йди сюди! Що, репером вирішив стати? Крутий, так? Бабки вирішив заробляти на своїх піснях?

Буквально після декількох ударів Пашу було не впізнати. Хулігани настільки сильно побили і покалічили обличчя артиста, що на нім не залишилося жодного нескривавленого місця.

Воля навіть не чинив опору. Він лише слабо відмахувався руками, щоб захистити себе, поки його били. Кривдник угамувався, тільки коли Паша був весь в крові, після чого кинув наприкінці: "Подумай поки над своїм другим альбомом!" - і закрив двері.

Після такого шоку Воля ще довго відпльовувався кров"ю, перш ніж зміг піднятися на руки і повернутися до друзів, які терміново відвезли його з клубу, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Резидента Comedy club Павла Волю по-звірячому побили в клубі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі