субота, 22 березня 2008 18:57

Рейтинг найдорожчої нерухомості світу (ФОТО)
10

Впливове видання "TheForbes" опублікувало список найдорожчої житлової нерухомості світу.



На першому місці - будинок, що належить медіа-магнатові Уїльяму Рендольфу Херсту. Помешкання з 29 спальнями і 40 ванними кімнатами знаходиться в Беверлі Хілз, Каліфорнія. Його вартість складає $165 млн. Будинок був побудований в 1926 році в стилі середземноморської вілли. У 1972 році тут проходили зйомки фільму "Хрещений батько".



Замок Бран, Румунія. На сьогоднішній день вартість замку з 17-ма кімнатами складає $140 млн. У 13-м столітті замок був будинком сумнозвісного Влада Дракули. Замок розташовується в живописній долині і оточений горами. Власник замку, Домінік фон Габсбург, влаштував в замку музей.



Палац "UpdownCourt", Уїндлсхем, Сюррей. Вартість палацу складає $138 млн. "UpdownCourt" більший за палац Букингемський - в ньому 103 кімнати. Сам палац оточений величезним садом (23,5 га) в англійському стилі. На прилеглій території розташовуються кінотеатр на 50 місць, 5 басейнів, корт для гри в сквош, зал боулінгу і ін.



Ранчо "Hala", аспен, Колорадо. Ранчо, яке оцінюють в $135 млн., сьогодні належить шейхові Бандар бін Султан бін Адбул Азізу - колишньому Послові Саудівської Аравії в США. На території ранчо розташовані стайні, тенісний корт, басейн, спа-салон, а також лижна траса.



Маєток "MaisondeL"amitie", Палм Бич, Флоріда. На сьогоднішній день власником маєтку, що оцінюється в $125 млн., є американський будівельний магнат Дональд Трамп. Будинок розташовується на березі океану, в нім є бальний зал, бібліотека, оранжерея, басейн і гараж на 36 автомобілів.



Відзначимо, в 2004 році Д.Трамп придбав маєток всього за $41,25 млн.



Маєток "Tranquility" розташовується на озері Тахо, що в штаті Невада. На сьогоднішній день маєток оцінюють в $100 млн. Власником маєтку є Джоєл Хоровіц - бізнес-партнер знаменитого модельєра Томмі Хилфігера. Гордість маєтку - винний льох на 3 тис. 500 пляшок.



Маєток "Waterfront", Істанбул, Туреччина. Маєток, якого на сьогоднішній день оцінюють в $100 млн., розташовується на березі протоки Босфор. Перлина маєтку - будинок в 64 кімнати був побудований в 1900 році в стилі необарокко. На території маєтку також розташовується гараж на 21 автомобілі, причал, спортивний комплекс.



Резиденція "Євразія", Гори-2, Росія. Сьогодні "Євразію", яка розташовується в селищі Гори-2 на Рубльово-Успенському шосе, оцінюють в $100 млн. На території резиденції знаходиться житловий будинок, гостьові будиночки, сауна, російська лазня, спортивний комплекс і парковка на 20 автомобілів.



Будинок "Bishops Avenue", Лондон. 3-поверховий будинок, що оцінюється в $99 млн., розташовується в центрі британської столиці і "оснащений" сучасними ваннами, плавальним басейном, стоянкою у дворі і величезним приватним садом.



Садиба "ThreePonds", Бріджгемптон, Нью-Йорк. На сьогоднішній день садибу, побудовану в "фермерському" стилі, оцінюють в $75 млн.

За матеріалами: ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг найдорожчої нерухомості світу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі