середа, 17 вересня 2008 15:21

Рада безпеки РФ затвердила основи держполітики в Арктиці

Рада безпеки Росії затвердила Основи державної політики Росії в Арктиці на період до 2020 року та подальшу перспективу, а також прийняв план заходів щодо їхньої реалізації, йдеться в повідомленні прес-служби РБ, поширеному за підсумками засідання Ради безпеки в Кремлі.

План підготовлений за участю практично всіх міністерств і відомств, апаратів уповноважених представників президента Росії у федеральних округах та Російської академії наук.

"Вся робота велася на основі принципів стратегічного планування, згідно якому завдання в сфері нацбезпеки покликані забезпечити реалізацію пріоритетів розвитку країни", - йдеться в повідомленні.

"Державна політика в цій сфері спиратиметься на серйозні фінансові ресурси державної програми освоєння регіону, в рамках якої координуватимуться вже діючі федеральні цільові програми", - повідомляє РБ Росії повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Рада безпеки РФ затвердила основи держполітики в Арктиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі