вівторок, 19 серпня 2008 12:35

"Росія вирішила конфлікт в Південній Осетії спокійно і красиво"

Росія діяла у вирішенні конфлікту в Південній Осетії "спокійно, мудро і красиво", заявив президент Білорусії Олександр Лукашенко на зустрічі з президентом РФ Дмитром Медведєвим в Сочі.

Грузія розв"язала 8 серпня бойові дії в Південній Осетії і обстріляла столицю невизнаної республіки місто Цхинвалі. Жертвами озброєного конфлікту, за даними МЗС РФ, стали близько 1,6 тисяч жителів. Росія для захисту жителів Південної Осетії, багато хто з яких є російськими громадянами, ввела в регіон в допомогу розквартированим там миротворцям близько 10 тисяч військовослужбовців і сотні одиниць військової техніки. 12 серпня Росія заявила про завершення операції з примусу Грузії до миру, а 18 серпня оголосила про початок відведення військ на позиції, визначені вирішенням Змішаної контрольної комісії з врегулювання грузино-осетинского конфлікту від 1999 року, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «"Росія вирішила конфлікт в Південній Осетії спокійно і красиво"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі