субота, 19 січня 2008 11:34

"Росія готова застосувати ядерну зброю"

Для захисту суверенітету Росії і її союзників у разі потреби повинні бути застосовані Озброєні сили, зокрема превентивно і з використанням ядерної зброї, заявив в суботу начальник Генштабу Озброєних сил Росії генерал армії Юрій Балуєвський.

"Ми ні на кого не збираємося нападати, але вважаємо необхідними, щоб всі наші партнери чітко розуміли і ні у кого не було сумніву в тому, що для захисту суверенітету і терроріальной цілісності Росії і її союзників будуть застосовані Озброєні сили, у тому числі і превентивно, і зокрема з використанням ядерної зброї, у випадках обумовлених доктринальними документами Росії", - сказав Балуєвський, виступаючи на науковій конференції в Москві.

"Військова сила може бути і повинна бути застосована для демонстрації рішучості вищого керівництва країни відстоювати її інтереси, і як крайній захід, масований - тоді, коли виявиться неефективними решта всіх засобів", - відзначив начальник Генштабу Озброєних сил, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «"Росія готова застосувати ядерну зброю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі