середа, 29 вересня 2010 09:51

"Регіонал" обізвав Бродського хворим "помаранчевим" шизофреніком

"Регіонал" обізвав Бродського хворим "помаранчевим" шизофреніком

Голова Держкомітету з питань регуляторної політики і підприємництва Михайло Бродський в своєму виступі на вчорашньому засіданні комітету з економічних реформ особливо відзначив необхідність зменшення кількості документів суворої звітності.

Про це пише газета "Комерсант-Україна".

"Бланки, голограми - це окрема розмова. Є у нас така структура - ЄДАПС, тобто пан Грицак (депутат Партії регіонів Василь Грицак, на думку учасників ринку, контролює консорціум ЄДАПС). Вся країна платить йому мільярд доларів. Але як тільки його чіпаєш - піднімається крик", - сказав він і, вже звертаючись до міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова, поскаржився на тиск на свою адресу.

"Я говорив про Грицака, - пояснив Михайло Бродський після засідання. - Про погрози з його боку. Я звернувся в міліцію із заявою. А що міліція? Вони його викликали на співбесіду, і на цьому все закінчилося".

Грицак спростував інформацію про те, що його викликали в міліцію у зв"язку із заявою пана Бродського, проте з його коментаря виходить, що конфлікт між політиками дійсно існує.

"Я не хочу коментувати хворого "помаранчевого" шизофреніка. Я думаю, що президент через деякий час розбереться і зрозуміє, що такі люди, як Бродський, не можуть працювати управлінцями і не здатні генерувати які-небудь здорові ідеї", - заявив Василь Грицак.

"ОБКОМ"

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" обізвав Бродського хворим "помаранчевим" шизофреніком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі