пʼятниця, 11 січня 2008 13:28

"Голос Беслана" вимагає від Путіна припинити переслідування організації

Голова громадської організації постраждалих від терористичних актів "Голос Беслана" Ема Тагаєва звернулася з відкритим листом до президента Росії як гаранта конституційних прав і свобод з вимогою припинити переслідування організації. Звернення пов"язане з безперервним тиском на "Голос Беслана" з боку прокуратури та силових органів, а також майбутнім 14 січня судовим розглядом про визнання екстремістським відкритого звернення організації, написаного в листопаді 2005 року, йдеться в прес-релізі організації, що надійшло в редакцію NEWSru.com.

Нагадаємо, що визнати інформаційні матеріали комітету "Голос Беслана" екстремістськими зажадала прокуратура Інгушетії. В.о. прокурора Назрані М.Х. Аушев у своєму поданні вказує, що в інформаційному матеріалі громадської організації "Голос Беслана" від 30.11.2005 "Усім, хто співчуває жертвам бесланского теракту!" міститься "свідомо помилкове звинувачення президента Путіна В.В. у пособництві тероризму і тому, що він став гарантом для злочинців", повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «"Голос Беслана" вимагає від Путіна припинити переслідування організації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі