понеділок, 19 травня 2008 16:16

"Алхіміка" Пауло Коельйо екранізує голлівудський актор Лоуренс Фішборн

Продюсером екранної версії книги "Алхімік", що належить перу бразильського письменника Пауло Куельйо і яка вперше побачила світ 20 років тому, збирається виступити Weinstein Company, повідомляє Reuters з посиланням на заяву самого Харві Вайнштейна під час Каннського кінофестивалю.

Вайнштейн також підтвердив, що режисером картини стане Лоуренс Фішборн. Він же виступить як виконавець головної ролі в картині. В допомогу йому розглядається кандидатура оскароносного сценариста, чиє ім"я буде оголошено найближчим часом.

Імена виконавців решти ролей поки не називаються, хоча Харві Вайнштейн натякнув, що хотів би бачити у фільмі Пенелопу Крус. Попередній бюджет "Алхіміка" складе близько 60 мільйонів доларів, але ця сума не є остаточною.

Зйомки пройдуть в Європі і на Близькому Сході. В Іспанії і Латинській Америці розгортаються кастінгові офіси для пошуків виконавця ролі Сантьяго - пастуха, який відправився на пошуки скарбів.

За словами Вайнштейна, фільм буде поставлений дуже близько до тексту оригіналу. Weinstein Company наводить слова самого Пауло Коельйо, який висловив надію на те, що атмосфера "духовного пошуку" і в той же час "простота" твору будуть збережена і на екрані.

Нагадаємо, що книга "Алхімік" була видана в 1988 році і з тих пір перекладена на 56 мов. Всього було продано більше 40 мільйонів екземплярів цього твору.

Зйомки фільму почнуться "в кінці весни або на початку літа", сказав Вайнштейн. Мабуть, мова йде про 2009 рік, оскільки сценарій ще знаходиться в розробці, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «"Алхіміка" Пауло Коельйо екранізує голлівудський актор Лоуренс Фішборн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі