понеділок, 21 березня 2022 00:06

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін вже не може вести повноцінну війну - можлива низка терактів - Грозєв

Путін вже не може вести повноцінну війну - можлива низка терактів - Грозєв
Скільки у Росії смертоносних ракет. Фото - ММА

Болгарський журналіст-розслідувач, керівник агенції Bellingcat Хрісто Грозєв заявив, що нова фаза війни Росії з Україною може полягати у низці терактів.

Про це він заявив під час загальноукраїнського телемарафону.

"На повноцінну війну з танками, солдатами, сухопутними військами, без нової тотальної мобілізації – а це буде дуже проблематично для Путіна – продовжити не можна. Тому зараз є велика загроза терактів із хімічною або біологічною зброєю. Або ж використання ядерної зброї. З використанням зброї, яку можна застосовувати здалеку з мінімальними для них втратами", - зазначив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не допоможуть навіть гіперзвукові ракети: міністр оборони США прокоментував нове озброєння РФ

Також Грозєв зазначив, що у РФ, швидше за все, набагато менше надзвукових ракет, яких, за офіційною версією, близько 500. Тож країна-агресор буде використовувати надзвукові ракети лише на знакові мішені – щоби керівництво країни було готове на компроміси. Проте, за словами Грозєва, ядерну зброю Путін може застосувати у війні не лише в Україні, а й в одній із держав ЄС.

У Києві 20 березня пролунали кілька потужних вибухів. Від ракетного удару зайнялася пожежа. Окупанти знову обстрілюють Подільський район. Близько 23:20 ракети потрапили у житлові будинки та на територію одного зі столичних торгових центрів, повідомляє мер Києва Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Путін вже не може вести повноцінну війну - можлива низка терактів - Грозєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі