четвер, 10 березня 2022 14:05

Спецтема: Війна Росії проти України

"Путін роздавлений, розлючений і розбитий" - фізіономік про зміни в зовнішності президента-окупанта

"Путін роздавлений, розлючений і розбитий" - фізіономік про зміни в зовнішності президента-окупанта
Фото з виступу президента-окупанта Володимира Путіна на телеканалі "Россия 24"

За останні два тижні відбулися помітні зміни у зовнішності президента РФ Володимира Путіна. Він розлючений, сповнений ненависті і страху. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів київський фізіогномік Юрій Долгих.

"Аналізувати міміку маніяків і терористів важко. Зазвичай, це чудові актори, які не виставляють на загал свої емоції. Але зараз, уперше за 10 років, бачимо такого Путіна – роздавленого, розлюченого і розбитого. Впевнений, що він ще не до кінця володіє інформацією про втрати своєї армії. Навряд чи знайдеться сміливець, готовий назвати йому ці цифри убитих і скалічених солдат, спалених танків і літаків", - зазначив він.

Спеціаліаліст із міміки та жестів аналізує останні виступи та відеозвернення Путіна.

"Це неймовірно скупа істота. Тому витрати, а це мільярди доларів, які йому доводиться викидати на війну з Україною, доводять його до люті. А розлючений терорист дуже близький до помилки. Він мстивий та агресивний, позбавлений інстинкту самозбереження. Поразки боїться більше, ніж смерті. Такий тип ніколи не здасться. Заморозить конфлікт, буде тримати нас в страху, але з білим прапором побачимо його хіба що в могилі", - розповідає Долгих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перемир'я не буде: завершилися переговори Кулеби та Лаврова

За його спостереженням, під час виступів лідер країни-окупанта сопе, нервово понизує плечима, смикається, багато жестикулює, прикушує губи, закриває рот руками. Боїться за своє життя, тому схрещує пальці, облизує рот.

"Чи бачили ми раніше, щоб Путін так багато сіпався, похитувався на стільці, смикав плечима? Він важко дихає і ковтає, як загнаний у пастку звір. Раніше дозволяв собі відкинутися на спинку стільця і гордо розправити плечі. Тепер сутулий, згорблений, із втягнутою шиєю і панічно бігаючими очима. Від пафосного визволителя, якого ми бачили у виступі 24 лютого, нічого не залишилося. Ще тиждень говоритиме мовою ультиматумів. Коли путінську орду зрівняють з землею, його оточення піде на компроміс", - переконує Долгих.

Уперше за багато років на обличчі Путіна страх і розгубленість, додає експерт:

"Щоб зберегти молодість, Путін вдається до косметичних операції. Найімовірніше, колють ботокс. Після таких косметичних процедур блокуються м'язи, змінюється міміка. Якщо раніше він "сверлив" співбесідників очима, то тепер все частіше їх опускає додолу, бо бреше. Зверніть увагу на широку щелепу. Колишній кегебіст, який звик тримати інших у страху і володіти інформаціює, що недоступна іншим, тепер безпорадний заручник бункера, який боїться навіть власних маріонеток".

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Зараз ви читаєте новину «"Путін роздавлений, розлючений і розбитий" - фізіономік про зміни в зовнішності президента-окупанта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі