понеділок, 12 травня 2008 12:17

Путін представив Медведєву склад уряду РФ

Прем"єр-міністр Росії Володимир Путін представив президентові Росії Дмитру Медведєву структуру і склад уряду. За словами Путіна, в ньому є нові імена, передає ІТАР-ТАРС.

Хто ким став в новому уряді

Екс-прем"єр Росії Віктор Зубков залишився в уряді і став першим віце-прем"єром. Він займатиметься нацпроектами і рибальство. Першим віце-прем"єром став також Ігор Шувалов.

Віце-прем"єрами стали Ігор Сєчін, Олександр Жуков, Сергій Іванов, Олексій Кудрін і Сергій Собянін. Собянін став керівником апарату уряду і займеться формуванням політики розмежування повноважень між органами влади, організацією законопроектної діяльності.

Олексій Кудрін, Сергій Лавров, Анатолій Сердюков, Рашид Нургалієв, Сергій Шойгу, Дмитро Козак, Тетяна Голікова, Андрій Фурсенко і Юрій Трутнєв зберегли пости в новому уряді.

Віце-прем"єр Олексій Кудрін займатиметься основними напрямами фінансово-економічної політики, розробкою фінансової політики і контролем за фінансовими ринками.

Олексій Гордєєв зберіг пост Міністра сільського господарства Російської Федерації

Мінпроменерго розділене на два міністерства - Міністерство енергетики, яке очолив Сергій Шматко, і міністерство промисловості на чолі з Віктором Христенко.

Нове міністерство енергетики очолить колишній глава "Атомстройекспорта" Сергій Шматко.

Дмитро Козак призначений главою Мінрегіонрозвитку.

Ігор Щегольов призначений міністром зв"язку і масових комунікацій, Олександр Авдєєв - міністром культури.

Глава Російського футбольного союзу Віталій Мутко призначений главою нового міністерства - у справах спорту, молоді і туризму.

Зараз ви читаєте новину «Путін представив Медведєву склад уряду РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі