четвер, 05 серпня 2010 13:55

Путін погодився з матюкливим блогером - ринду вже шукають

Путін погодився з матюкливим блогером - ринду вже шукають

У відвідувача Livejournal з ніком top_lap є дача в Тверській області. Ось що він написав у своєму щоденнику з приводу дотримання місцевою адміністрацією заходів протипожежної безпеки. 

"У селі за м *** кыв комуністів, яких всі лають було три пожежних ставка, висіла ринда, в яку били якщо починалась пожежа і о диво була пожежна машина, одна на три села правда, але була. І ось прийшли панове демократи і почався п **** ц, перше що зробили це засипали ставки і продали ці місця під забудову, пожежну машину теж кудись поділи, напевно інопланетяни сп ***  , а ринду замінили на телефон (модернізація б ***), тільки він ні х **  не працює, тому що забули підключити" (орфографія і пунктуація, а також лексика оригіналу збережено - ред.), - написав він.

В кінці свого послання експресивного розгніваний ЖЖ-ист зажадав повернути ринди і забрати "свій телефон на х**".

Цей пост донесли до відома Володимира Путіна. Його передав голові уряду голова радіостанцці "Ехо Москви"  Олексій Венедиктов. Путін зазначив, що ознайомився з його змістом "із великим інтересом і задоволенням". Прем'єр у цілому підтримав "зауваження" top_lap і запевнив, що кошти на боротьбу з пожежами вже виділені з федерального бюджету.

Путін також пообіцяв ЖЖ-юзеру повернути ринду: "За наявності Вашого адреси, ринду отримаєте у губернатора (Дмитра Зеленіна - ред.) Негайно".

Відвертість, прямоту й літературний талант автора гнівного послання Путін порівняв з "улюбленим письменником Леніна - Горьким".

Дмитро Зеленін на заяву відреагував у своєму мікроблозі Twitter.

"Калязінський голова ринду вже вішає. Шукав два дні, знайшов. А для мене Twitter і ЖЖ - свого роду ринда" (авторське написання збережено), - написав він.

Власник дачі назвав заяву Зеленіна брехнею.

"Ринди не повісили ... пан Зеленін бреше ... Влада як завжди бреше і намагається всіх обдурити. Справа не в ринді, а в тому, що потрібне комплексне укомплектування всіх населених пунктів засобами пожежогасіння. Адміністрація Тверської області, відзвітувавши перед прем'єром, не виконала жодного зобов'язання", - написав блогер 5 серпня.

У прес-службі тверського губернатора у відповідь на це заявили, що губернатор ще до оприлюднення скандального листування з Путіним знав про проблему, і вже вжив заходів, зажадавши від голови Калязінського району повісити ринду.

Новий регіон 2, Аргументи і факти.

Зараз ви читаєте новину «Путін погодився з матюкливим блогером - ринду вже шукають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі