четвер, 07 травня 2009 16:55

Путін навчить японців займатися дзюдо

Путін навчить японців займатися дзюдо
Під час робочого візиту до Японії прем"єр-міністр РФ Володимир Путін презентує книгу "Вчимося дзюдо", перекладену японською мовою.

На брифінгу напередодні візиту Путіна замкерівника апарату уряду Юрій Ушаков повідомив, що увечері 12 травня, коли відбудуться основні заходи робочого візиту Путіна до Японії, прем"єр-міністр РФ презентує книгу "Вчимося дзюдо з Володимиром Путіним". Презентація пройде в резиденції, де Путін житиме в ході перебування в Японії.

Як писала раніше Gazeta.ua, вперше цю книгу російською мовою Путін видав в 1999 році.

Минулого року на свій день народження, 7 жовтня, прем"єр РФ презентував фільм "Вчимося дзюдо з Володимиром Путіним". Відеопосібник створили на базі однойменної книжки.

Стрічка має чотири частини. Її зйомки розпочалися за часів президентства Путіна. Під час першого показу прем"єр-міністр сказав, що в назві прихована реклама.

"Усі, хто переглядатимуть фільм, навчатимуться не у вашого слухняного слуги, а в корифеїв - чемпіонів світу, переможців олімпіад. Я лише передаватиму їхній досвід. Тому моє ім"я в заголовку - лише рекламний трюк", - каже Володимир Путін.

За матеріалами Інтерфакс, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Путін навчить японців займатися дзюдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі