пʼятниця, 30 вересня 2022 17:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Псевдореферендум не зупинить контрнаступ ЗСУ

Псевдореферендум не зупинить контрнаступ ЗСУ
ЗСУ просуваються на Херсонському напрямку. Фото: eastnews.ua

На Херсонському напрямку українські підрозділи значно просунулись.

Псевдореферендуми у тимчасово окупованих районах Херсонської та Запорізької областей не зупинили контрнаступ. Про це сказала речниця пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ створили котел під Лиманом та ведуть запеклі бої на півдні: свіжа карта від ISW

"Окупанти не зовсім розуміють, що дає їм цей референдум. Вони просто виконали вказівку зверху, але бачать, що це не зупиняє Сили оборони, не зупиняє підрозділи ЗСУ, що суттєво просуваються, на Херсонському напрямку", – сказала Гуменюк.

На цій ділянці фронту окупаційні сили не можуть підтягнути резерви та посилити своє угруповання. ЗСУ тримають під вогневим контролем усі логістичні шляхи.

Українські військові продовжують контрнаступ на Донбасі. Збройні сили України просуваються біля Лимана Донецької області. Про це свідчать дані Deepstatemap.

Українські війська звільнили населені пункти Середнє та Шандриголове майже за 15 км від Лимана. ЗСУ тепер наблизилися до окупованого Дробишевого.

Зараз ви читаєте новину «Псевдореферендум не зупинить контрнаступ ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі