понеділок, 21 вересня 2009 16:51

Противників Берлусконі звинуватили в підготовці перевороту

Член кабінету міністрів Італії Ренато Брунетта звинуватив противників прем"єр-міністра країни Сильвіо Берлусконі в підготовці державного перевороту, пише Daily Telegraph.

Хто саме готує переворот, Брунетта не уточнив, але відзначив, що вони є "злими лівими: поганими банкірами, поганими фінансистами і поганими газетами". "Вони повинні узяти і померти", - заявив міністр. Також Брунетта відзначив, що існують і "хороші ліві".

На думку Telegraph, під газетою Брунетта мав на увазі "ліве" видання La Repubblica, в якому були опубліковані матеріали щодо сексуальних зв"язків Берлусконі з дівчатами з ескорт-служб. Варто відзначити, що скандальні матеріали про італійського прем"єра з"являлися також в Corriere della Sera і L"Еspresso. Варто відзначити, що сам Берлусконі звинувачував в роздуванні сексуального скандалу навколо своєї персони главу News Corp. Руперта Мердока.

Із засудженням слів Брунетти виступила лідер опозиційної Демократичної партії в італійському Сенаті Анна Фіноккьяро. Вона назвала заяву міністра "негідною представника влади" і засудила його за "фашистські висловлювання" і "маревні образи".

Ренато Брунетта є керівником міністерства державного управління та інновацій і входить до очолюваної Берлусконі партії "Народ свободи", повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Противників Берлусконі звинуватили в підготовці перевороту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі