четвер, 10 вересня 2009 15:06

Берлусконі займався сексом з повіями і телезірками (ФОТО)
5

Камілла Кордейро Карао
Кароліна Марконі
Кларісса Кампіроні
Мікаела Прібісова
Летиція Філіппі

Правоохоронні органи Італії в рамках розслідування сексуального скандалу за участю прем"єр-міністра Сильвіо Берлусконі з"ясували імена 30 жінок, які відвідували вечірки в резиденціях чиновника. Їх в липні назвав бізнес-партнер Берлусконі Джампаоло Тарантіні, який, як стверджують італійські ЗМІ, платив жінкам за вечори і ночі, проведені в компанії італійського прем"єра. А в середу, 9 вересня, повідомляє газета The Times, названі імена Тарантіні просочилися в італійську пресу.

Джампаоло Тарантіні був допитаний, як підозрюваний в корупції, сприянні проституції та розповсюдженні кокаїну. Як пише італійська газета Corriere della Sera, Тарантіні зізнався, що кокаїн і дівчата, серед яких він поширював наркотики, на його думку були "ключем до вищого політичного суспільства".

У період з вересня 2008 року по січень 2009 року Тарантіні організував 18 вечірок на віллах Берлусконі в Римі та Сардинії. Деяким дівчатам за відвідини італійського прем"єра він платив по тисячі євро, а деяким лише компенсував витрати.

Жінки, які за допомогою Тарантіні потрапляли до Сильвіо Берлусконі, - це високооплачувані повії, фотомоделі та телезірки. Серед них, як пише газета The Daily Mail, телеведучі Камілла Кордейро Карао і Летиція Філіппі, колишня подруга Кріштіану Роналду. Також, за словами бізнесмена, у Берлусконі побували учасниця телешоу "Великий брат" Кароліна Марконі, модель Мікаела Прібісова і актриса Кларісса Кампіроні.

Деякі з цих жінок визнали, що бували у Берлусконі, а деякі, наприклад Камілла Кордейро Карао, заявили, що ніколи не спілкувалися ані з Тарантіні, ані з італійським прем"єром. Сам Берлусконі також заперечує, що коли-небудь платив жінкам за спілкування або секс, і заявляє, що весь сексуальний скандал - це підступи його політичних опонентів.

Скандал навколо Берлусконі розгорівся в травні, коли прем"єр-міністра звинуватили у зв"язку з неповнолітньою дівчиною, до якої він прийшов на день народження (Берлусконі ці звинувачення відкинув). Потім в пресі з"явилися фотографії гостей на віллі політика, серед яких були багато голих і напіводягнених дівчат. Згодом главу уряду звинуватили у зв"язку з повією, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі займався сексом з повіями і телезірками (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі