четвер, 24 травня 2018 12:15

Проти "РИА Новости" ввели санкції

Проти "РИА Новости" ввели санкції
Україна ввела санкції проти "РИА Новости". Сайт і активи компанії заблокують. Фото: novyny.online

Рада нацбезпеки і оборони наклала санкції на українське представництво "РИА Новости". Також - на компанію "Інтерселект", через яку діяло медіа.

За умовами санкцій, будуть заблоковані активи компанії, їй обмежать чи припинять доступ до послуг телекомунікації, а також заблокують доступ до сайту "РИА Новости", пише "Інтерфакс-Україна".

"У додатку до рішення РНБО України згадані представництво Федерального унітарного підприємства Російське агентство міжнародної інформації "РИА Новости", а також ТОВ "Інтерселект", через яке, за даними Служби безпеки України, здійснювалося фінансування роботи "РИА Новости-Украина", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Путіна наплювали на російського пропагандиста

15 травня СБУ обшукала київський офіс "РИА Новости Украина". ЗМІ звинуватили у веденні гібридної інформаційної війни проти України, а керівника агентства Кирила Вишинського - у державній зраді. На захист Вишинського стала міжнародна організація "Репортери без кордонів".

Зараз ви читаєте новину «Проти "РИА Новости" ввели санкції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі