середа, 27 листопада 2019 07:00

Прогноз на 27 листопада: які несподіванки готує любовний гороскоп

Прогноз на 27 листопада: які несподіванки готує любовний гороскоп
Позичати людям гроші не варто. Повернути їх назад буде непросто. Фото: stb.ua

27 листопада бережіть нервову систему. Вгамовуйте пристрасті, бо через них можете наробити лиха собі та оточуючим. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У цей день усі кудись поспішатимуть. Терпець уриватиметься швидко. Не забариться й гостре слівце. Погіршується пам'ять. Важко буде утримувати в голові усе необхідне. Тому користуйтеся записниками. Різко підвищується аварійність на дорогах. Особливо у вечірню годину. Пильнуйте за кермом. Обіцяного прибутку не буде. Відмовтеся від деяких витрат. Позичати людям гроші не варто. Повернути їх назад буде непросто".

Овен

Прокинетеся з бажанням змінити усе. Ближче до вечора настрій зіпсується. Зустріньтеся з милими зранку. Присвятіть другу половину дня вирішенню власних проблем.

Тілець

Очікуються чергові грошові надходження. Подбайте про покращення житлових умов. Обновіть інтер'єр власної оселі. Партнери не будуть до кінця відвертими з вами. Дайте їм можливість розібратися у своїх проблемах.

Близнюки

Сплануйте свій день зарання. Експромт вийде невдалим. Не намагайтеся побачення втиснути між діловими зустрічами і переговорами. Не заставляйте коханих чекати вас.

Рак

Рідні змусять забути про власні потреби. Весь час ви займатиметеся чужими справами. Більше уваги приділіть молодшому поколінню.

Лев

Гроші водитимуться у кишені. Та від деяких власних планів на них доведеться відмовитися. Вашої допомоги потребуватимуть близькі люди. Цікавим буде перше побачення.

Діва

На прихід зароблених грошей доведеться ще трохи зачекати. Обмежте свої витрати. Кохані перетворять оселю на шумний балаган. Вам доведеться терпіти присутність несподіваних гостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як у казці: синоптики потішили погодою на Новий Рік

Терези

Цей день обіцяє неприємні несподіванки. Губитимуться улюблені речі. Вдалих покупок не буде. Придбана техніка матиме приховані вади. Зате стосунки з коханими круто зміняться на краще.

Скорпіон

Уникайте участі в азартних іграх. Залишайтеся у цей вечір вдома. Приймайте гостей. Займіться улюбленими справами. Не шукайте собі зайвого клопоту.

Стрілець

Використайте можливість заробити гроші навіть під час обіднього відпочинку. Фортуна на вашому боці. Лише не варто купувати засоби зв'язку. Кохані уникатимуть відвертих розмов. Не примушуйте їх брехати чи виправдовуватися.

Козеріг

Не будьте надто довірливими. Знайомі та колеги розкидатимуться обіцянками, та навряд чи дотримають їх. Ви ризикуєте просидіти увесь вечір в очікуванні.

Водолій

На любовному фронті чекають поразки. Тож не гайте часу на пошуки пригод. В одружених ускладняться стосунки з батьками партнерів.

Риби

Зрушень на краще у стосунках з партнерами не буде. Та ви й не докладатимете до цього зусиль. Не встрявайте у конфлікти між родичами.

Астролог розказала, чого чекати від останнього тижня листопада.

Зараз ви читаєте новину «Прогноз на 27 листопада: які несподіванки готує любовний гороскоп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі