середа, 28 вересня 2011 18:31

Прихильники Тимошенко обізвали активісток FEMEN повіями
16

Фото: Фото: femen.livejournal.com

Печерський райсуд Києва відпустив активісток жіночого руху FEMEN, які у вівторок у Києві провели акцію під гаслом "Ні проституції під час Євро-2012", винісши їм усне попередження.

Як передає агентство "Інтерфакс-Україна", в середу відбулося засідання Печерського райсуду за фактом порушеня дівчатами громадського порядку під час акції у вівторок біля НСК "Олімпійський".

Перед входом в саму будівлю суду вони оголили груди. Одна з учасниць пояснила журналістам, що їх викликали до суду за проведення вчорашньої акції. Вона зазначила, що маски з дроту, які надіті на рот і на груди, символізують те, що їм закривають рота, а також те, що їхні "груди не кусаються".

У свою чергу прихильники Тимошенко, які також були присутні під судом, дуже негативно поставилися до появи активісток FEMEN. Вони теж почали кричати "Ганьба!", обзивати дівчат "повіями" і погрожувати тим, "що порвуть феміністок", повідомляє LB.ua.

Після засідання суду дівчата вийшли з будівлі і повідомили, що суд виніс їм усне попередження.

Як повідомлялося, 27 вересня, в Києві біля НСК "Олімпійський" пройшла акція жіночого руху FEMEN: кілька дівчат з плакатами "Євро-2012 без проституції", оголені по пояс, провели акцію біля входу на стадіон.

Зараз ви читаєте новину «Прихильники Тимошенко обізвали активісток FEMEN повіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі