пʼятниця, 16 вересня 2011 18:00

Голі ді-джейки виступали за пультом для Могилевської та Пономарьова
27

Фото: Фото: Тарас Подолян

У столичному розважальному центрі "Арена" святкували відкриття сезону на каналі "2+2". О 19.00 сходяться перші гості. Офіціанти розставляють на стіл підноси з канапкапи. Першими розбирають корзинки з чищеними креветками, канапе з червоною рибою і салямі. На столах за півгодини лишаються лише помідори і селера на шпажках.

Перед входом в "Арену" виставили клітку з левом. Його зробили головним символом вечірки. Тварину привезли з одного з приватних зоопарків.

Ведучий оголошує початок вечірки. Пропонує гостям пригощатися безкоштовними коктейлями на барній стійці.

"Сьогодні усе безплатно. Мало того, ми будемо платити вам. Чим більше вип'єте, тим більше грошей отримаєте. А в кінці вечора обміняєте їх на подарунки. У нас кілька мільйонів таких доларів. Коктейлів вистачить на всіх. Не соромтесь".

За бокал "Мохіто" офіціант вручає 5 тисяч "фальшивих" доларів — 5 банкнот номіналом $1 тис.

Близько 21.00 з'являються перші віпи - співаки Анна і Аліна Завальські, Наталя Могилевська, Олександр Пономарьов, продюсер Юрій Фальоса та телеведучі каналу.

На сцені виступають "Пающіє труси". Чоловіки у залі їм підсвистують. Розпочинають конкурс серед дівчат-моделей.

"Зараз оберемо красуню з найбільшими очимммма", - показує рукою на груди.

Кілька дівчат йдуть за ді-джейський пульт, скидають футболки та оголюють груди. Публіка пожвавлюється. Вечір закінчується дискотекою.

Зараз ви читаєте новину «Голі ді-джейки виступали за пультом для Могилевської та Пономарьова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі