пʼятниця, 17 травня 2024 14:23

Як змінилась Даша Астаф'єва з юних років: фото
15

Даша Астаф'єва в юності
Фото: instagram.com/da_astafieva
Даша Астаф'єва в юності
Даша Астаф'єва в юності
Даша Астаф'єва в юності
Даша Астаф'єва в юності

Даша Астаф'єва - одна з найпопулярніших українських моделей і співачок. Має титул Playmate of the Month ювілейного журналу Playboy.

Gazeta.ua зібрала цікаві факти з життя зірки та її фото в юності.

У шкільні роки Даша росла "гидким каченям". З неї часто глузували однокласники як за вкрите алергічним висипом обличчя, так і за худорляву комплекцію. Зразковою ученицею вона також не була. В атестаті Астаф'євої чотири трійки з точних наук. Вона отримувала "незадовільно" з поведінки і не користувалася любов'ю у деяких вчителів.

В одному з інтерв'ю жінка казала, що почала будувати кар'єру моделі з 9 років, коли випадково знайшла в будинку випуск журналу з Катаріною Вітт на обкладинці.

Вже в 16 років дівчина брала участь у конкурсі краси у Дніпрі. Там познайомилася з данською моделлю, яка порадила Даші спробувати себе в зйомках. Коли дівчина прийшла в студію зробити портфоліо, фотограф запропонував їй знятися оголеною, на що та одразу погодилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінилась зірка українського кіно Анна Саліванчук за 10 років: фото

За словами Астаф'євої, коли вона вперше роздяглася, то не мала ідеальних форм. "У мене був перший розмір грудей і спортивна фігура - я займалася акробатикою. А потім раптом стала розквітати", - казала зірка.

З 16 до 20 років фотосесії проходили майже щодня. Один відомий фотограф, який цікавився двійниками, побачивши фотографії Даші, вважав, що вона зовні схожа на американську модель Бетті Пейдж. У її ролі й пройшла перша серйозна зйомка Астаф'євої.

Жінка неодноразово знімалася для журналу Playboy. її високі модельні дані відзначали українські та закордонні фотографи.

Зараз Астаф'євій 38 років. З початку повномасштабної війни вона активно долучилася до волонтерської діяльності та засудила збройну агресію Росії проти України.

Наталка Денисенко - популярна українська акторка кіно та дубляжу. Здобула популярність після виходу серіалу "Кріпосна". Gazeta.ua пропонує переглянути, якою зірка була на початку блискучої кар'єри.

Зараз ви читаєте новину «Як змінилась Даша Астаф'єва з юних років: фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі