вівторок, 27 вересня 2011 17:06

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Під Печерським судом "Тимошенко" шмагали різками

Під Печерським судом "Тимошенко" шмагали різками

Біля Печерського суду громадська організація "Тимошенко - до відповідальності!" провела флеш-моб.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, вони розтягнули кількаметровий транспарант з написом: "Суд може пробачити. Україна — ні!".

Перед плакатом стоїть дівчина, яка зображує Юлію Тимошенко. У неї на голові жовта накладна коса. На грудях у неї фанерна табличка, на якій написано: "Зрадниця". У руках вона тримає аркуш з написом: "газовий контракт".

Дівчина та хлопець у національному вбранні шмагають її різками.

Суть флеш-мобу, за словами одного із представників організації Євгена, полягає в тому, що який би вирок не виніс суд, Україна все одно не пробачить Тимошенко зраду національних інтересів.

Люди у подвір'ї Печерського суду цікавилися в учасників флеш-мобу, скільки їм заплатили, на що ті відповіли зустрічним питанням: "А ви бачили, щоб нам платили гроші?".

Також присутні звернулися до одного із представників громадського об'єднання і попросили його зняти темні окуляри, на що він відповів: "Підходьте та зніміть".

До учасників також звернулася жінка років 40-ка, яка сказала: "Хватит это. Не позорьтесь. Вам жить в этой стране". На це їй зауважили, що соромно не говорити державною мовою, перебуваючи в Україні. Жінка відповіла: "Защищаю золотые унитазы. Тьфу на вас!" і відійшла в сторону.

Зараз ви читаєте новину «Під Печерським судом "Тимошенко" шмагали різками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі