вівторок, 27 вересня 2011 16:25

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Калашніков і його соратники знову окупували Печерський суд

Калашніков і його соратники знову окупували Печерський суд

Після двотижневої пререрви до будівлі Печерського суду в Києві знову повернулися активісти "Загальновоїнської спілки України" під керівництвом Олега Калашнікова.

Вони наголосили, що основна мета їх перебування на Хрещатику - проінформувати людей щодо корупції чиновництва.

Один із членів союзу прокоментував причини перебування організації під судом.

"Я - рядовий член "Загальновоїнської спілки" Сергій Матяш. "Загальновоїнська спілка" — це не урядова громадянська організація, і люди які тут зібралися — це члени організації. По всій Україні нараховується близько 300 тисяч членів організації. Ми висловлюємо громадянський протест проти корупції у владі, і Тимошенко - яскравий приклад корумпованості. Варто розуміти, що ми тут не саме проти Тимошенко виступаємо, а проти всіх корумпованих чиновників. Також ми вимагаємо дати правову оцінку зради національних інтересів Тимошенко, адже було підписано кабальний газовий контракт. Головна мета нашої акції — проінформувати людей щодо корупції чиновництва", - розповів активіст.

Варто зазначити, що сьогодні до "Загальновоїнської спілки України" було прийнято двох нових членів, про що оголосили по гучномовцю. Ці нові члени організації відмовилися спілкуватися.

На запитання, де активісти організації були протягом останніх двох тижнів, один з учасників акції відповів - "Відпочивали".

Зараз ви читаєте новину «Калашніков і його соратники знову окупували Печерський суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі