пʼятниця, 31 жовтня 2008 17:53

Прихильники Майкла Джексона виконали наймасовіший танець зомбі

Поклонники Майкла Джексона потрапили в Книгу рекордів Гіннесу, виконавши напередодні Хеллоуїна наймасовіший танець зомбі по мотивах кліпу на пісню поп-артіста "Thriller". Про це пише нью-йоркське видання газети DailyNews. Більше 70 чоловік, переодягнутих і загримованих під зомбі, танцювали в музеї мадам Тюссо на Таймс-сквер в Нью-Йорку. Танець був виконаний прихильниками Джексона на честь 25-ліття кліпу на композицію "Thriller".

Люди, що взяли участь у відтворенні сюжету кліпу, не є професійними танцюристами. Учасники цієї акції очолюватимуть щорічну святкову ходу до Грінвіч Віллідж, присвячену Хеллоуїну. Парад "мертвяків" відбудеться в п"ятницю увечері, за декілька годин до настання свята.

Реліз альбому "Thriller", до якого увійшла однойменна пісня, відбувся в 1982 році. "Thriller" отримав сім премій Греммі (у тому числі і в номінації "кращий альбом") і сім нагород AmericanMusicAwards. 13-хвилинний кліп на пісню "Thriller" вийшов 2 грудня 1983 року і став найдорожчим відео того часу. Вперше він був показаний в ефірі MTV. У цьому відео Майкл Джексон і група танцюристів з"явилися в образі зомбі.

Зараз ви читаєте новину «Прихильники Майкла Джексона виконали наймасовіший танець зомбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі