пʼятниця, 25 березня 2022 14:14

"Приготували для себе по гранаті": окупанти самі добувають їжу та бояться потрапити в полон до ЗСУ

"Приготували для себе по гранаті": окупанти самі добувають їжу та бояться потрапити в полон до ЗСУ
Окупанти жаліються, що програють ЗСУ. Фото: facebook.com/UkrainianLandForces

Російські загарбники масово втрачають своїх людей та бояться, що потраплять у полон до українських військових.

Про це стало відомо з перехопленої телефонної розмови російського окупанта зі своїм батьком, яку на YouTube-каналі опублікував радник МВС Антон Геращенко.

За словами рашиста, він зараз знаходиться поблизу Броварів, де українські військові дали їм гідну відсіч. Крім того, їм не надали техніку, тому довелося тікати пішки.

Він також зізнався батькові, що мінував дороги та підривав мости. Однак у рядах загарбників теж були значні втрати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нас все буде як в Союзі": окупанти шоковані якістю життя українців

"За два дні чотири 200 (вбитих - Gazeta.ua), двоє 300 (поранених транспортованих окупантів - Gazeta.ua)", - розповів рашист.

Крім того, він сказав, що у бліндаж до чотирьох російських військових потрапила ракета, за допомогою якої вони були ліквідовані.

Також окупант зізнався, що їм доводиться самотужки добувати їжу - ловити свиней та курей, тому що їм немає чого їсти. За його словами, вони бояться потрапити у полон до ЗСУ, тому приготували для себе по гранаті, щоб самоліквідуватися.

Російські загарбники, спілкуючись телефоном, обговорюють наслідки відмови воювати. Один зі співрозмовників агітує іншого, що нічого страшного після відмови не відбувається.

Зараз ви читаєте новину «"Приготували для себе по гранаті": окупанти самі добувають їжу та бояться потрапити в полон до ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі