середа, 10 квітня 2019 19:53

Правоохоронці затримали чоловіків з георгіївською стрічкою

Правоохоронці затримали чоловіків з георгіївською стрічкою
В Одесі на параді затримали чоловіків із забороненою символікою. Фото: Armiya

В Одесі під час святкування річниці визволення міста від німецьких окупантів поліція затримала двох чоловіків із георгіївською стрічкою.

Як зазначається, правоохоронці помітили чоловіків із забороненою в Україні символікою і підійшли до них, однак в цей момент порушники почали вести себе агресивно і виявляти злісну непокору поліцейським. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Одеській області.

Чоловіків затримали і доставили в Приморське відділення поліції. Їм загрожує відповідальність за трьома статтями - "Виготовлення і пропаганда георгіївської (гвардійської) стрічки", "Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця" і "Дрібне хуліганство".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поскаржився на російську музику: у центрі Києва побили відомого режисера

Епатажна українська співачка Maruv, яка відмовилася представляти Україну на Євробаченні-2019, знову поїхала в Росію. Артистка в Instagram опублікувала фото з московської радіостанції NRJ.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці затримали чоловіків з георгіївською стрічкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі