понеділок, 13 грудня 2010 10:46

Повісився син афериста Бернарда Медоффа

Повісився син афериста Бернарда Медоффа

У суботу, 11 грудня, пішов з життя 46-річний Марк Медофф, старший син афериста Бернарда Медоффа. Його знайшли повішеним на повідку для вигулювання собак в дорогих апартаментах в престижному районі Сохо в Нью-Йорку.

Повідомляється, що перед смертю, яка вже класифікується як самогубство, Марк відправив своїй дружині кілька електронних листів. Зокрема, в одному з них він просив її надіслати когось доглянути за їхньою дворічною дитиною, яку сонною знайшли в сусідній з трупом кімнаті. У листі говорилося: "Я люблю тебе. Пришли когось подбати про Ніка (сина)". Самогубство сталося рівно через два роки після арешту Бернарда Медоффа.

Як повідомляли знайомі Марка Медоффа, останнім часом він перебував у пригніченому стані через те, що преса викривлено висвітлює кримінальну справу його батька і розслідування у відношенні його сім'ї.

"Ніхто не хоче знати правду. Подбай про мою сім'ю", - йдеться у передсмертній записці Марка своєму адвокатові Мартіну Флуменбауму.

"Марк Меддоф позбавив себе життя. Сталася жахлива і непотрібна трагедія. Він став невинною жертвою злочину свого батька", - заявив у свою чергу Флуменбаум американським ЗМІ.

Незважаючи на те, що ні Марк, ні його молодший брат Ендрю ніколи не були об'єктами кримінального переслідування, погана слава їхнього батька істотно ускладнювала їм життя. Так, Марк уже протягом багатьох місяців марно намагався знайти собі роботу у фінансовому секторі. Намагаючись уберегти від численних погроз та приниження членів власної сім'ї, він навіть дозволив власній дружині повернути дівоче прізвище (Морган). Проте численні спекуляції на тему можливого арешту його або його родичів продовжували отруювати Марку життя.

Чинне законодавство дозволяє Бернарду Медоффу відвідати похорон сина, проте дозвіл на це видається спеціальною комісією, яка розглядає подібні питання в індивідуальному порядку.

Бернард Медофф, екс-голова ради директорів фондової біржі Nasdaq, в 1960 році створив найбільшу в історії фінансову піраміду, яка діяла до грудня 2008 року. Її інвестори втратили близько $ 65 млрд. Медофф визнав себе винним у березні 2009 року.

Зараз 72-річний аферист відбуває 150-річний термін у в'язниці Північної Кароліни.

Інтерфакс-Україна, РБК Daily, GZT.RU

Зараз ви читаєте новину «Повісився син афериста Бернарда Медоффа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі