неділя, 02 листопада 2008 13:31

Повінь у В"єтнамі - найсильніша за останні 20 років

Щонайменше 47 осіб загинули і пропали без вісті в результаті найсильнішої за останні два десятиліття повені в центральних і північних районах В"єтнаму. Про це повідомив Національний комітет СРВ з боротьби з наслідками стихійних лих. За даними цієї організації, тільки в Ханої число жертв проливних дощів, що не припинялися впродовж двох останніх діб, і викликаного ними паводку склало 17 чоловік. Багато вулиць в"єтнамської столиці перетворилися на справжні річки, до критичної відмітки піднявся рівень води в численних міських озерах і Червоній річці, оперізувальній Ханой.

У ряді районів міста паралізований рух транспорту, затопило близько 13 тисяч приватних будинків і близько 100 шкіл. Від повені постраждали і декілька провінцій центральної і північної частини країни. У багатьох районах виведені з ладу лінії електропередачі і зв"язку, пошкоджені іригаційні споруди і затоплені тисячі гектарів сільськогосподарських угідь. Матеріальний збиток, нанесений стихією, оцінюється в сотні мільйонів доларів, передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Повінь у В"єтнамі - найсильніша за останні 20 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі