середа, 30 березня 2022 13:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Потепління стане пеклом для загарбників - Арестович розповів про переваги ЗСУ

Потепління стане пеклом для загарбників - Арестович розповів про переваги ЗСУ
Росіяни вирішии перекидати зусилля на Схід, бо там за 8 років нічого українського не залишилось Фото: прінт-скрін відео

Настання теплої і зеленої пори року зробить російські війська уразливішими до нашої артилерії.

Експертною думкою поділився радник Офіса президента Олексій Арестович, пише BBC.

"Для авіації та артилерії наводитися на стаціонарні об'єкти набагато простіше. Будь-який військовий, коли чує про стаціонарну групову ціль, підстрибує до неба від радощів, бо розуміє: ось він, ласий шматок. А ще партизани, а ще "зеленка", а ще знання місцевості нами й абсолютне незнання місцевості ними", - каже Арестович.

Росіяни вирішили перекидати зусилля на Схід, бо там за вісім років нічого українського не залишилося. Там відпрацьоване постачання з Ростовської області. Його українські ЗСУ переважно не дістають.

"Намагання добити Маріуполь та оточити зону ООС буде їхнім головним завданням. І нам там буде не так весело, як було досі. І буде вкрай важко насправді. І ще невідомо, чим скінчиться. Чий буде успіх - велике питання. 50 на 50", - сказав Арестович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Влаштували їм пекло в лісах" - Чорні Запорожці відкинули рашистів від Києва на десятки кілометрів

Ворог полишив надії вийти на лінію Вінниця - Житомир і захопити Київ.

Активна фаза бойових дій в Україні триватиме не менш як тиждень. Під Києвом противник залишить частину контингенту, завданням якого буде "утримувати українські війська й не давати перекинути їх на складні напрямки", заявив 30 березня радник голови Офіса президента України Олексій Арестович під час телемарафону, передає Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Потепління стане пеклом для загарбників - Арестович розповів про переваги ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі