неділя, 27 березня 2022 14:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Поліцейські спіймали зрадника-інформатора

Поліцейські спіймали зрадника-інформатора
Поліцейські Луганщини документують всі факти військових злочинів, здійснюють патрулювання та виявляють мародерів Фото: Луганська ОДА (ОВА)

У Лисичанську оперативники затримали чоловіка.

Він передавав окупаційним військам інформацію про розташування підрозділів ЗСУ та корегував ворожі обстріли, повідомили в Луганській ОДА.

Поліцейські Луганщини документують всі факти військових злочинів, здійснюють патрулювання та виявляють мародерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Евакуаційний автобус з людьми ледве оминув ворожий танк - Гайдай

Охоронці порядку в області повідомляють, що продовж минулої доби росіяни здійснили 28 артилерійських та авіаційних обстрілів міст Сіверськодонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Попасна, Кремінна та селища Новотошківське. Пошкодили 16 об'єктів інфраструктури - багатоповерхові та приватні будинки, будівлі об'єктів культури, магазини, гаражі. У деяких будинках після обстрілів виникли пожежі.

Зрадники України можуть отримати від 10 до 12 років в'язниці за пособництво країні-агресорці. Про це голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк повідомила у своєму Telegram-каналі. Верховна Рада посилила відповідальність за колабораціонізм, ухваливши відповідний законопроєкт.

Підпишіться на наш канал в Telegram. Інформуємо про ситуацію в країні

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські спіймали зрадника-інформатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі