понеділок, 29 липня 2019 13:54

"Поганий стан здоров'я" не завадив: підозрюваний у справі Гандзюк засвітився на футбольному матчі

Автор: facebook.com
  Фото Павловського з футбольного матчу опублікував його друг — екс-депутат Херсонської міськради від Партії регіонів Сергій Герасимюк.
Фото Павловського з футбольного матчу опублікував його друг — екс-депутат Херсонської міськради від Партії регіонів Сергій Герасимюк.

Фігурант справи про вбивство Катерини Гандзюк Ігор Павловський, якого випустили із СІЗО через поганий стан здоров'я, був помічений на футбольному матчі в Одесі.

Доказом послужило фото. Його 28 липня виклав до соцмережі екс-депутат Херсонської міськради від Партії регіонів Сергій Герасимюк. Повідомляє Facebook-спільнота "Хто замовив Гандзюк?".

"Знайомтесь, це організатор вбивства Каті Гандзюк — Ігор Павловський. Він офіційно звинувачується у справі Гандзюк. Він в Одесі, дивиться гру "Динамо" та "Шахтаря". Ще взимку Павловський сидів у СІЗО. Але потім його випустили під домашній арешт із носінням електронного браслету "через жахливий стан здоров'я". Ігорю було дуже зле в СІЗО — він не стояв на ногах, постійно падав і просто вмирав. Так нам брехали у СБУ. Так нам брехали в ГПУ. Так нам брехали адвокати Павловського. Бо "передсмертний стан здоров'я" ви бачите на фото. В Ігоря насправді все добре", — ідеться в дописі спільноти.

Відтоді, як вийшов зі слідчого ізолятора, від допитів у суді Павловський відмовився вже двічі. Обидва рази аргументував свою відмову "поганим станом здоров'я".

У травні Ігоря Павловського випустили зі слідчого ізолятора на прохання прокуратури. Запобіжний захід підозрюваному змінили на домашній арешт і зобов'язали носити електронний браслет.

Зараз ви читаєте новину «"Поганий стан здоров'я" не завадив: підозрюваний у справі Гандзюк засвітився на футбольному матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі