четвер, 21 квітня 2022 21:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Подоляк про два місяці війни: "Кремль показав, що не розуміє, як влаштований світ"

Подоляк про два місяці війни: "Кремль показав, що не розуміє, як влаштований світ"
Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк підсумував "досягнення" Кремля у війні проти України. Фото: facebook.com/mpodolyak

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк підсумував "досягнення" Кремля за два місяці війни, яку веде РФ проти України.

Він зазначив, що Росія зазнала поразки на світовій арені, у Twitter.

"Розв'язавши цю війну, Кремль показав, що зовсім не розуміє, як влаштований світ у 2022 році. Російська влада провела майстер-клас із багатоходівочок, або як переграти в шахи самих себе. Як наслідок – повна політична та економічна ізоляція", - написав Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ворог перегрупувався. Стягнув свіжі резерви і діє обережніше" – голова Донецької ОВА

Також він поділився, чого вдалося "досягнути" Кремлю за цей час.

"Україна об'єднана як ніколи. Захід консолідований. Проросійські лобісти не мають майбутнього. "Північний потік – 2" закритий назавжди. Економіка РФ пробиває дно. Російські війська зазнають тисячних втрат", - зауважив радник керівника ОП.

Нова активна фаза повномасштабної війни Росії проти України буде нетривалою. Вона буде доволі швидкоплинною і жорсткішою.

Зараз ви читаєте новину «Подоляк про два місяці війни: "Кремль показав, що не розуміє, як влаштований світ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі