понеділок, 12 травня 2008 12:45

Поблизу берегів Гаїті затонув перевантажений пором

Недалеко від південного узбережжя Гаїті пізно ввечері в суботу, 10 травня, затонув перевантажений пором, повідомляє Associated Press. В результаті події загинули як мінімум 11 людей.

За інформацією агентства, пором, на борту якого знаходилися більше 100 людей і вантаж вугілля і продовольства, здійснював дводенну поїздку уздовж узбережжя острова у напрямі столиці держави - міста Порт-о-Пренс. Після чергової стоянки судно відійшло від берега на 150 метрів і раптово почало йти під воду.

За словами рятувальників, вони не змогли відразу надати допомогу постраждалим, оскільки на найближчому рятувальному катері не виявилось пального. Більшість пасажирів зуміли дістатися до берега уплав, проте пізніше рятувальники витягли з води 11 тіл, як мінімум п"ятеро загиблих - діти у віці від двох до п"яти років.

В той же час AFP повідомляє, що на поромі знаходилися більше 200 пасажирів, а число загиблих складає як мінімум 20 людей. Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Поблизу берегів Гаїті затонув перевантажений пором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі