субота, 17 вересня 2022 07:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Південний фронт: окупанти погрожують патріотам на Запоріжжі смертною карою

Південний фронт: окупанти погрожують патріотам на Запоріжжі смертною карою
За минулу добу ворог завдав чотири ракетних і 24 авіаційних удари. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Південнобузькому напрямку окупанти вели обстріли по всій лінії зіткнення.

Ворожих обстрілів зазнали понад 26 населених пунктів, повідомили вранці 17 вересня у Генеральному штабі Збройних сил України.

"На Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог активних дій не проводив. Від вогню артилерії противника постраждали Веселе, Опитне, Нетайлове, Зелене Поле, Полтавка та Новопіль. Ворог обстріляв ракетами та з реактивних систем залпового вогню Малі Щербаки, Мирне, Велике Артакове, Кривій Ріг, Нікополь, Ольгівське, Запоріжжя, Оріхів, Миролюбівка, Очаків та Сухий Ставок", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ продовжують маневри у трьох районах Херсонської області – ISW

На тимчасово захоплених територіях Запорізької області так званий голова цивільно-військової адміністрації нещодавно заявив про посилення "санкцій" щодо патріотично налаштованих українських громадян.

"Відчуваючи рух опору, окупанти та колаборанти залякують людей позбавленням волі за надання підтримки представникам руху опору, а активістам погрожують примусовим вивезенням до самопроголошених Л/ДНР, де за подібну діяльність передбачена смертна кара", – звітує Генштаб.

За минулу добу ракетні війська й артилерія вогнем ударили по резервах окупантів у районах зосередження та на станції розвантаження. Втрати загарбників уточнюються.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по окупантах. Підтверджено ураження дев'яти районів зосередження живої сили та військової техніки противника, трьох опорних пунктів, тилового пункту управління та двох позицій зенітних ракетних комплексів.

Крім того, українські підрозділи протиповітряної оборони на різних напрямках знищили один літак Су-24, три крилаті ракети та один безпілотник ворога.

Зараз ви читаєте новину «Південний фронт: окупанти погрожують патріотам на Запоріжжі смертною карою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі