неділя, 21 травня 2023 03:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Пів мільйона українців допомагають Силам оборони через чатбот "єВорог"

Пів мільйона українців допомагають Силам оборони через чатбот "єВорог"
Заявки громадян про техніку, особовий склад ворога чи колаборантів у чатбот щодня допомагають примножувати статистику втрат окупантів. Фото: Мінцифри

Півмільйона українців допомагають Збройним силам України через чат-бот "єВорог".

Заявки громадян про техніку, особовий склад ворога чи колаборантів у чатбот щодня допомагають примножувати статистику втрат окупантів. Про це Міністерство цифрової трансформації України повідомило у Telegram.

Там нагадали, що за час повномасштабного вторгнення Сили оборони вже ліквідували понад 201 тис. загарбників та 3770 ворожих танків. У Мінцифри переконані, що такого потужного результату не вдалося б досягти без народної розвідки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як говорити з дітьми про мінну безпеку: поради

"Ваші заявки про техніку, особовий склад ворога чи колаборантів у чатбот "єВорог" щодня допомагають примножувати статистику втрат окупантів. А заявки про підозрілі та вибухонебезпечні предмети зберігають життя тисячам українців", – йдеться у повідомленні.

У Мінцифри додали, що чекають ще більше заявок у "єВорог", щоб Сили оборони отримували інформацію від народної розвідки, а наші міста і села знову стали вільними,

"Дякуємо кожному сміливому українцю, який долучився до народної розвідки та перетворив свій смартфон на зброю. Саме ви приближаєте нашу Перемогу! Перейти в "єВорог" можна з головного екрана застосунку "Дія" або за посиланням t.me/evorog_bot", – йдеться у повідомленні.

Державна служба з надзвичайних ситуацій щодня знешкоджує міни, снаряди, бомби, які лишили після себе російські окупанти.

Щоб допомогти нашим розмінувальникам швидше ліквідувати небезпечні знахідки, розширили функціонал чатбота "єВорог" і додали нову опцію – повідомити ДСНС про вибухонебезпечні предмети. Про це повідомило Міністерство цифрової трансформації.

Зараз ви читаєте новину «Пів мільйона українців допомагають Силам оборони через чатбот "єВорог"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі