вівторок, 24 червня 2008 20:21

Після ліцензування кількість аптек в Україні знизиться на третину

Про це під час підписання Меморандуму про приєднання до Правил незалежної промоції фармацевтичними компаніями лікарських засобів професіоналів охорони здоров"я повідомив журналістам президент асоціації Фармацевтичних виробників України Петро Багрій.

За словами П.Багрія, сьогодні в Україні окрім медичних структур, що ліцензують, продажем лікарських препаратів, у тому числі і наркотичних, займаються сотні і тисячі суб"єктів підприємницької діяльності, які на відпуск ліків не мають ніякого права.

"По суті, вони навіть не є аптечними установами. Недобросовісні підприємці просто вивішують над своїми торговими точками вивіски - "аптечний кіоск", "аптека", по суті такими без ліцензування не будучи. На законних підставах відпускати хворим громадянам наркотичні препарати сьогодні в Україні мають право лише 800 аптек", - відзначив П.Багрій, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Після ліцензування кількість аптек в Україні знизиться на третину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі