неділя, 11 вересня 2022 02:20

"Пішов спати, а зранку вже одружений" – як міністр Федоров "налякав" деяких чоловіків
1

Можливості, які надає українцям портал "Дія", когось тішать, а когось і лякають.

Про це свідчить повідомлення, яке отримав міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. Звернення, що надійшло від одного з чоловіків, він опублікував у Telegram.

Один з чоловіків занепокоєний можливістю одружитись у два кліки, він надіслав повідомлення міністру цифрової трансформації Михайлу Федорову
Фото: vabos.com.ua

Користувач "Дії", судячи з усього, боїться, що його можуть насильно одружити. А збентежило чоловіка попереднє повідомлення Федорова, де він писав, що "одруження в два кліки через Дія.Підпис - не така вже далека реальність".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіки зможуть отримати дозвіл на виїзд за кордон в "Дії" - назвали суму застави

"Це не нормально, коли ти пішов спати або тебе накачали чимось, а зранку вже одружений. Ви зруйнуєте долі майже всієї чоловічої статі", – пише користувач.

Через це чоловік пропонує ускладнити процедуру верифікації таких дій. Наприклад, через відеопідтвердження.

"Затанцювати, поприсідати, показати якісь складні емоції, які вона не зможе зробити з твоїм обличчям, коли ти без свідомості. І все це зробити за 10 секунд, щоб уникнути хитрих винаходів, як в ляльковому театрі", – пише занепокоєний чоловік.

Чи будуть в міністерстві розглядати ці пропозиції, Федоров поки не розповів.

Відтепер у застосунку "Дія" можна шерити внутрішній та закордонний цифровий паспорт для державних органів реєстрації актів цивільного стану. Під час замовлення та отримання адмінпослуг українці можуть показати електронний паспорт у "Дії" та поділитися цифровою копією документа. "Тепер до ДРАЦС без паперів, ксероксів і файликів – лише кілька кліків у застосунку, щоб поділитися цифровим документом. Так, навіть заяву на одруження можна подати без фізичного паспорта", – ідеться у повідомленні мінцифри.

У застосунку "Дія" відтепер доступне пенсійне посвідчення. Можна згенерувати електронні посвідчення за віком, а також спеціальні, видані через інвалідність, втрату годувальника та з інших причин.

Зараз ви читаєте новину «"Пішов спати, а зранку вже одружений" – як міністр Федоров "налякав" деяких чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі