неділя, 01 січня 2017 16:23

Підозрюваного в тероризмі росіянина затримали в "Борисполі"

Підозрюваного в тероризмі росіянина затримали в "Борисполі"
112.ua

В аеропорту "Бориспіль" затримали громадянин Росії, який перебував в міжнародному розшуку за підозрою в тероризмі. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"В суботу в аеропорту "Бориспіль" під час оформлення пасажирів рейсу "Стамбул-Київ" прикордонники окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" затримали громадянина Росії, який був у міжнародному розшуку" – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У нічному клубі загинув чоловік, який раніше пережив теракт

35-річний громадянин Російської Федерації розшукувався з травня 2014 року. Його мали притягнути до відповідальності в рамках проведення заходів щодо пошуку злочинців по лінії Інтерполу за скоєння злочинів пов'язаних із участю в терористичному угрупованні.

"Затриманого передано встановленим порядком підрозділу Національної поліції, проводяться заходи згідно чинного законодавства України", - додали в повідомленні.

Під час святкування Нового року у Стамбулі невідомий у костюмі Санта Клауса відкрив вогонь по відвідувачах популярного нічного клубу "Reina". Нападник був озброєний автоматами Калашникова. Спочатку стріляв по співробітниках поліції біля будівлі клубу, потім зайшов всередину і почав стріляти по людях, які святкували Новий рік.

В результаті атаки загинули 39 людей і 69 отримали поранення. Серед загиблих також один поліцейський.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваного в тероризмі росіянина затримали в "Борисполі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі