вівторок, 25 червня 2024 21:35

Петиція про позбавлення мандату Тищенка-"рекетира" за добу назбирала голоси

Петиція про позбавлення мандату Тищенка-"рекетира" за добу назбирала голоси
Микола Тищенко обирався до Верховної Ради від партії "Слуга народу" по округу у Святошинському районі міста Києва. Фото: t.me/graty_me

Петиція на сайті Верховної Ради із закликом позбавити повноважень народного депутата Миколу Тищенка за добу назбирала необхідні для розгляду 25 тис. підписів.

Про це повідомила Liga.net.

Петицію було створено 24 червня, автор - Андрій Шевердєєв.

Він заявив, що Тищенка потрібно позбавити мандата "у зв'язку з його аморальним поводженням, рейдерством, рекетом, зловживанням службовим становищем, перевищенням повноважень".

"Неприпустимим є його зловживання статусом, перевищення службових повноважень та рекет", - заявив автор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тищенко збирав з кумом "котлети", але прийшло ДБР - мережа вибухнула мемами

Сьогодні Печерський районний суд міста Києва призначив Тищенку цілодобовий домашній арешт.

Зранку слідчі Державного бюро розслідувань вручили йому підозру за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі.

Микола Тищенко обирався до Верховної Ради від партії "Слуга народу" по округу у Святошинському районі міста Києва. Заступник голови Комітету Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури. Є кумом керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

20 червня у Дніпрі група осіб в одязі кольору хакі і балаклавах напали на колишнього військовослужбовця спецпідрозділу Kraken Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Напад на чоловіка відбувся посеред вулиці, коли він гуляв із дитиною. Група осіб оточила чоловіка і взяла його руки у кайданки. ЗМІ повідомили, що це була охорона Тищенка.

Головне управління Національної поліції у Дніпропетровській області повідомило про відкриття двох кримінальних проваджень за статтями - умисне легке тілесне ушкодження і незаконне позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Петиція про позбавлення мандату Тищенка-"рекетира" за добу назбирала голоси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі