неділя, 01 квітня 2007 16:15

Першоквітневий жарт з проносним закінчився для американських школярів арештом

Повістками до суду і звинуваченнями в малозначному правопорушенні закінчився невдалий жарт для п"ятьох учнів середньої школи в місті Холтсвілл (штат Нью-Йорк). "Жартівники" принесли до школи коробку з донатами (солодкими пампушками). Проте тут над начинкою "попрацювали" самі любителі розиграшів, мабуть, готуючись "не посрамитися" напередодні 1 квітня - дня жартів і сміху. Справа у тому, що в солодощі вони додали по добрячій дозі проносного.

Всього на вудку горе-експеріментаторов потрапили 18 учнів, а також вчитель. Про те, що в пампушках є щось, ніяк не схоже на звичайні інгредієнти цих ласощів, здогадався саме викладач. Він і поінформував про інцидент шкільне начальство, яке у результаті "вичислило" любителів посміятися. Всі п"ятеро юних "гумористів" були арештовані, їм пред"явлено звинувачення в підробці споживчих товарів. Після цього "жартівників" передали батькам, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Першоквітневий жарт з проносним закінчився для американських школярів арештом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі