пʼятниця, 07 липня 2006 13:09

Першого віце-прем"єра Росії Мєдвєдєва переплутали з "Мєдвєдом"

 

Під час інтернет-конференції, яку організували"Яндекс" та "Б-бі-сі", якийсь "Кросавчєґ" задав Володимиру Путіну запитання: "Прєвєд Володимир Володимирович! Як ви ставитеся до Мєдвєда?". Агентство Associated Press вирішило, що йдеться про першого віце-прем"єра уряду Росії Дмитра Мєдвєдєва.

Питання про "Мєдвєда" було другим за популярністю. Низка видань (зокрема, The China Post і OhMyNews.com) з посиланням на Associated Press написали в п"ятницю: "Задавалися і серйозні запитання. Друге за популярності питання було: що Путін думає про одного з двох своїх можливих наступників у 2008 році віце-прем"єра Дмитра Мєдвєдєва".

В той же час, журналіст Олександр Гурнов, який представляв на конференції "Яндекс", вирішив, що йдеться про чоловічий журнал "Медведь". Це питання було озвучене, але відповісти на нього Путіну не запропонували.

Англійська версія Правди.Ру відзначає, що питання іноземців до російського президента були серйозніші, ніж питання від росіян. Нагадаємо, що три найпопулярніші питання, які задавалися на "Яндексі", були про величезних людиноподібних роботів, "мєдвєда" і про поцілунок в живіт хлопчика Микити, пише Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Першого віце-прем"єра Росії Мєдвєдєва переплутали з "Мєдвєдом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі