неділя, 01 листопада 2020 10:07

Перша неділя листопада буде дощовою

Неділю 1 листопада в Україні прогнозують дощовою, опадів не очікують лише у західних областях, температура вночі +4...9 °, вдень +7...12 °.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

Автор: meteo.gov.ua
  1 листопада у більшості областей дощитиме
1 листопада у більшості областей дощитиме

"У західних областях без істотних опадів, на решті території помірні дощі, вночі на північному сході, вдень у Херсонській, Запорізькій і Донецькій областях місцями значні дощі. Вітер переважно північно-західний, на півдні та сході - південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі +4...9 °, в західних областях 1-6 ° тепла, вдень +7...12 °, в південній частині, східних та Дніпропетровській областях вночі +6...11 °, вдень +10...15 °, у Карпатах протягом доби близько 0°", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вихідні: які сюрпризи зірки готують на Гелловін

У Києві та області 1 листопада помірний дощ. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. У столиці температура вночі та вдень +7...9 °, к Київській області вночі +4...9 °, удень +7...12 °.

Погода у листопаді буде аномальною та здивує перевищенням усіх середніх показників. В останній місяць осені прогнозують тепло та невелику кількість опадів. Опадів буде менше норми, а от температура встановиться на рівні +1...8°С. Це на 1-1,5°С перевищує багаторічні значення.

Зараз ви читаєте новину «Перша неділя листопада буде дощовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі