пʼятниця, 23 червня 2023 12:00

Перевірять усіх: у Раді відреагували на скандал із керівником одеського ТЦК

Перевірять усіх: у Раді відреагували на скандал із керівником одеського ТЦК
Голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія відреагував на скандал із одеським військкомом. Фото: ukrinform.ua

Голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія гостро відреагував на озвучені у розслідуванні журналіста Михайла Ткача факти зловживань начальником одеського територіального центру комплектування Євгеном Борисовим.

Він ініціює перевірку воєнкомів в усіх областях України. Про це Арахамія повідомив у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Триває перевірка: у ЗСУ відреагували на розкішні віллу й Mercedes одеського "воєнкома"

"Подивився розслідування Михайла Ткача про військкома. У мене просто відняло мову. Як член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки ініціюю розгляд цього випадку й детальне його висвітлення в засобах масової інформації. Готую звернення до правоохоронних органів і беру під особистий депутатський контроль хід розслідування", ‒ зазначив Арахамія.

Він також додав, що паралельно ініціює звернення до уповноважених органів, щоби провести аналогічні перевірки стосовно військкомів усіх областей.

"Просто в шоці від цинізму того, що відбувається", ‒ зазначив Арахамія.

Родина начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова під час повномасштабної війни придбала на узбережжі Іспанії віллу та автомобілі на мільйони доларів. Про це свідчать витяги з іспанського реєстру, розповів журналіст Михайло Ткач.

Державне бюро розслідувань розпочало кримінальне провадження щодо начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова. За оперативними даними слідства, він за винагороду давав вказівку підлеглим не призивати тих чи інших осіб до війська.

Зараз ви читаєте новину «Перевірять усіх: у Раді відреагували на скандал із керівником одеського ТЦК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі