четвер, 03 квітня 2008 07:15

Папарацці спіймали Маккартні з новою подругою на Карибах (ФОТО)

Роман Пола Маккартні і багатої американської спадкоємиці Ненсі Шевелл знаходиться у повному розпалі. Їхні обличчя так і світяться щастям - це видно з фотографій, на яких "бітл" пустує на узбережжі з новою подружкою.

Останні два тижні Маккартні та його кохана проводять на Карибах, на приватному острові Джамбі Бей, купаючись в морі і гріючись на сонечку.

Парочці вже не відкрутитися від шквалу питань, який обрушиться на них відразу по поверненню з романтичної подорожі.

Їхній роман закрутився з усією силою через тиждень після важкого для Пола шлюборозлучного процесу з Хізер Міллс. Хоча вперше 65-річного Маккартні та 47-річну власницю і віце-президента транспортної корпорації Ненсі Шевелл "застукали" в жовтні 2007 року, коли закохані, забувши про обережність, натхненно цілувалися в автомобілі після спільного ланча в нью-йоркському готелі "Блейкс".

Як розповів один з працівників готелю, Ненсі і Пол поводилися так, що їх можна було прийняти за подружню пару.

Ненсі - мільйонерша. Меркантильного інтересу у неї немає. Значить, це любов. Знову...

І хоча офіційний представник Маккартні відмовився від коментарів, один з представників найближчого оточення колишнього "бітла", зізнався -"Мы всі просто щасливі бачити Пола таким, що нарешті відійшов після гучного шлюборозлучного процесу. Він опам"ятовується і схоже, у них з Ненсі Шевелл налагоджуються особливі відносини. Вона розумна, красива, і володіє якоюсь особливою внутрішньою силою".

Зовсім недавно пані Шевелл оголосила про те, що розлучається зі своїм чоловіком, успішним юристом Брюсом Блекменом, з яким вони були "друзями сім"ї" Пола Маккартні, коли той був одружений на своїй першій дружині, Лінді. Ця інформація ще більше підігріла чутки про "недружні" відносини Пола і Ненсі.

Ненсі і Полу, мабуть, подобається інтригувати оточуючих.

Втім, на Карибах їм усамітнитися не вдалося - таблоїди вже щосили публікують подробиці їхнього перебування на курорті - прилетіли закохані на приватному літаку, живуть на дорогій віллі за ціною 6 тисяч євро за ніч, орендують маленьку яхту під назвою "Sunfish", вдень купаються в морі, а увечері разом милуються заходом сонця.

ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «Папарацці спіймали Маккартні з новою подругою на Карибах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі