четвер, 23 серпня 2007 14:46

Пам"ятник В"ячеславу Чорноволу встановили в Миколаєві

Сьогодні, 23 серпня, в Миколаєві на перехресті вулиць Миколаївська і Велика Морська встановили гранітний пам"ятник політичному діячеві В"ячеславу Чорноволу.

На церемонії відкриття пам"ятника, створеного скульптором Віктором Макушиним, були присутні глава Народного Руху України Борис Тарасюк, народні депутати Володимир Стретович (НСНУ) і Микола Круглов (Партія регіонів), син В"ячеслава Чорновола Тарас Чорновіл, мер Миколаєва Володимир Чайка, виконуючий обов"язки голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Гаркуша, голова Миколаївської обласної ради Тетяна Демченко.

Рішення про створення пам"ятника влада Миколаєва ухвалили після звернень громадськості. Пам"ятник зроблений з одного з найтвердіших гранітів. Його загальна висота майже 3 метри. Монумент зведений на добродійні пожертвування.

Раніше пам"ятники В"ячеславу Чорноволу встановили в Золочеве Львівської області, Львові і в Києві, повідомляє Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Пам"ятник В"ячеславу Чорноволу встановили в Миколаєві ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі